Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policía LocalLa Policia Local d'Eivissa interposa un total de 13 propostes de sanció a establiments de restauració i ciutadans per incomplir les normes sanitàries durant aquesta setmana.

La Policia Local d'Eivissa ha interposat, des del dilluns 11 de maig fins aquesta nit passada, un total de 13 propostes de sanció a establiments de restauració i ciutadans per incomplir la normativa sanitària de l'Estat d'Alarma. En concret, 8 propostes de sanció van ser interposades el mateix dilluns dia 11 de maig, 2 més interposades dia 13 i 3 més interposades aquesta nit passada.

Les propostes de sanció tenen a veure amb l'incompliment de les mesures de seguretat com no complir la distància segura entre les taules, haver-hi clients dins del restaurant, acumulació de persones a les terrasses i consumir alcohol al carrer incomplint l'ordenança municipal i l'Estat d'Alarma.

S'ha de destacar que durant aquests darrers dies, la Policia Local ha interposat a un mateix establiment de la ciutat dos denuncies per incompliment de l'Estat d'Alarma per haver-hi gent a l'interior del bar i una infracció de les ordenances municipals per tenir un espectacle de música a l'interior del bar.

Les propostes de sanció, considerades desobediència greu de la Llei de Seguretat Ciutadana, van des dels 601 euros fins als 30.000 euros en el grau màxim de la sanció.

Durant aquest cap de setmana s'estableix un dispositiu especial de col·laboració i vigilància de la Policia Local i la Policia Nacional per tal de prevenir aquest tipus de conductes a les terrasses dels establiments.