Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Activa'tL'Ajuntament d'Eivissa posa en marxa el programa Activa't, amb tot un seguit d'activitats per tal d'ajudar la ciutadania a mantenir-se activa.

Es tracta de diferents propostes en vídeo que, cada dia a les 17 hores, es penjaran a l'agenda municipal, i que es podrà trobar a l'enllaç a la web www.eivissa.es/activat, on la ciutadania podrà estar informada del calendari d'activitats i les diferents propostes.

Les activitats són molt diverses i en la seva elaboració hi han participat diferents regidories de l'Ajuntament d'Eivissa així com el Museu d'Art Contemporani d'Eivissa, la Biblioteca Municipal i el Patronat de Música. 

D'aquesta manera, la ciutadania podrà participar en diferents activitats, des d'una visita per l'exposició Focus III del Museu d'Art Contemporani, gaudir d'algunes obres comentades per part de la directora del Museu, Elena Ruiz, fins a escoltar i vorer peces musicals interpretades pels músics del Patronat de Música; compartir consells que vénen de les empreses allotjades al Viver d'Empreses, escoltar contacontes infantils o fer treballs manuals.

Per al regidor de Cultura, Pep Tur, ‘Des de l'Ajuntament d'Eivissa pensam que aquests dies és molt important quedar-se a casa per poder tornar a estar junts. Però també és molt important mantenir-se actiu, realitzar activitats i combatre el sedentarisme. Per això des de les diferents regidories estam fent un esforç per fer arribar a la ciutadania les activitats. Esperam que siguin del vostre agrat i que ens permetin portar una mica millor aquests dies que ens ha tocat viure’.

Precisament l'activitat que enceta aquesta tarda el programa Activa't, serà un treball manual destinat als més petits de la casa i que, amb el vídeo enregistrat per l'Arquiteca, ens ensenyarà com construir un cotxe amb material reciclat que tenim per casa. 

Cada dia serà diferent, i per a diferents públics i interessos, per tal de poder arribar a tothom. Des de l'Ajuntament d'Eivissa pensam que aquests dies és molt important quedar-se a casa per poder tornar a estar junts. Però també és molt important mantenir-se actiu, realitzar activitats i combatre el sedentarisme.