Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Escoles Estiu 2018Els programes d’estiu tenen lloc als centres escolars de Sa Graduada i Sa Bodega i també al Centre de Creació Jove C-19.

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Eivissa ha organitzat un total de tres programes destinats a infants i joves per dur a terme durant l’estiu de 2018. Els programes són: escoles d’estiu, activitats d’estiu al C19 i dos campaments.

Pel que fa a les Escoles d’Estiu, aquestes compten  amb un total de 931 infants d’entre 3 i 12 anys, on hi haurà un total 49 professionals amb la titulació de Monitor d’oci i temps lliure i amb estudis relacionats amb l’educació. Les escoles d’estiu, es desenvolupen als col·legis de sa Bodega i de sa Graduada i ofereixen la possibilitat del servei de menjador, fins a les 16 hores, l’escola matinera a partir de les 07.45 hores i el servei dels dissabtes de 9 a 14 hores que es farà a l’escola de Sa Bodega.

Els infants, en petits grups, realitzaran una excursió setmanal, aniran a la piscina d’Es Viver o Can Misses un cop a la setmana i treballaran setmanes temàtiques amb activitats esportives, lúdiques i manuals. Cada setmana també es treballen el reforç de les competències socials com la identitat personal, autoestima, cohesió del grup, crítiques i interacció social.

Pel que fa a les activitats d’estiu del C19, compta amb un total de 40 inscrits que duran a terme tota una sèrie d’activitats preparades al centre i enfocades a joves per a la franja d’edat de 12 a 18 anys. Cada setmana tindran una temàtica diferent, així, hi haurà  art urbà, esports d’aigua o fer-ho tu mateix entre d’altres.

També aquest any, s’han organitzat dos campaments, un d’ells és un viatge a Menorca on hi ha hagut un total de 78 inscripcions i per sorteig hi participaran un total de 23 infants. L’altre campament organitzat, és una setmana aquàtica on hi ha un total de 82 inscrits, acceptant totes les inscripcions d’infants residents al municipi d’Eivissa.