Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Troballes carrer d'AvicennaAquest matí s'ha notificat al Consell Insular d'Eivissa un primer informe tècnic arqueològic, tal i com marca la Llei de Patrimoni, de les troballes arqueològiques localitzades al carrer d'Avicenna el passat divendres, en el marc de les obres de peatonització de Vara de Rey i el seu entorn.

Durant tot el cap de setmana s'ha estat treballant a la zona, on es va decidir ampliar l'àmbit de l'excavació, per tal de avaluar la importància i datar les troballes. Segons les primeres anàlisis, es tracta d'un mur d'un metre i 30 centímetres d'amplària que correspondria a un període situat entre l'època tardo púnica i imperial romana, segle II a.C- segle I d.C.

Als propers dies es podrà establir més acuradament la cronologia amb l'anàlisi de les restes ceràmiques trobades també durant l'excavació.
El regidor de Patrimoni de l'Ajuntament d'Eivissa, Pep Tur, ha afirmat que les obres de peatonització de la plaça del Parc continuen segons el calendari previst ja que les restes no afecten al normal transcurs de l'obra.

Enllaç a:
· Tall de veu del regidor de Patrimoni, Pep Tur