Juny 22, 2024

ajuntamentdaltvila

sinimagen

Les persones interessades podran fer les preinscripcions fins al 29 de juny de forma telemàtica o presencial

El Patronat de Música de l'Ajuntament d'Eivissa obrirà el dilluns 10 de juny el termini per a les preinscripcions del curs 2024-2025 i les persones interessades podran fer les preinscripcions fins al 29 de juny de forma presencial al Patronat de Música (edifici Can Ventosa, Ignasi Wallis, 26, primer pis) o telemàtica.

Per tant, les dates de preinscripció son:

Preinscripcions: del 10 al 29 de juny
Publicació de la llista d’admesos: 9 de setembre
Formalització de la matrícula: del 9 al 16 de setembre


Per les preinscripcions de manera presencial s'ha de demanar cita prèvia a la seu electrònica del Patronat de Música. També es poden fer les preinscripcions telemàticament mitjançant el tràmit que es publicarà també a la seu electrònica del Patronat, per realitzar el tràmit telemàtic és necessari tenir cl@ve pin o DNIe/Certificat electrònic.

El nombre de places, així com els horaris de les classes estaran disponibles el 9 de setembre, data en la qual es publicarà la llista de persones admeses a la seu electrònica del Patronat de Música i es podrà realitzar el tràmit de matrícula.

La documentació que s'ha d'aportar per a realitzar el tràmit de preinscripció és un certificat de resident en el cas d'estar empadronat a l'Ajuntament d'Eivissa i documentació acreditativa en el cas de pertànyer a una família nombrosa o monoparental. No cal fer cap pagament per realitzar el tràmit de preinscripció.

El portal de cita prèvia per a alumnat de nova matrícula s’activarà el dia 7 de juny a les 9.00 h. El tràmit de preinscripció telemàtic s'activarà el dia 10 de juny a les 9.00 h.

Seu electrònica Patronat de Música

 

Wpp