Juny 16, 2024

ajuntamentdaltvila

sinimagenL'Ajuntament d'Eivissa i la Policia Nacional presenten el Servei d'Atenció al Turista Estranger 2024, en marxa des del 15 de maig.

L'alcalde de la capital, Rafael Triguero, i el comissari del Cos Nacional de Policia, Manuel Hernández, destaquen la consolidació del SATE i l'assistència de qualitat i el tracte proper que ofereix als visitants de la Ciutat.


L'Ajuntament d'Eivissa i la Policia Nacional han presentat aquest dijous, a la Comissaria, el Servei d'Atenció al Turista Estranger (SATE), en marxa des del 15 de maig. L'alcalde de la capital, Rafael Triguero, i el comissari del Cos Nacional de Policia, Manuel Hernández, han destacat a la presentació de la nova temporada del SATE, que funciona des del 2015, la consolidació d'aquesta iniciativa i l'assistència de qualitat i el tracte proper que brinda als visitants de la Ciutat. L'horari del SATE és de dilluns a dissabte, de 10 a 16 hores i es presta a les dependències de la Comissaria de la Policia Nacional (avinguda de la Pau, 4).

"El SATE és un clar exemple de col·laboració institucional i des de l'Ajuntament d'Eivissa volem continuar potenciant aquest servei per ajudar aquells turistes que pateixen algun contratemps durant la seva estada a la nostra Ciutat. Amb aquest servei prestem a la víctima una atenció àgil, professional i en el seu idioma”, ha assenyalat l‟alcalde d‟Eivissa.

De fet, el comissari ha assenyalat tot seguit l'alta valoració per part dels usuaris. "El SATE no es limita a un servei d'acompanyament al turista en la tramitació de denúncies, sinó que el treballador responsable ofereix assessorament i informació davant de situacions que no estan directament relacionades amb un delicte, com són aquelles que tenen a veure amb gestions administratives, com ara certificats o targetes de residència”, ha apuntat el comissari de la Policia Nacional.


Durant la presentació de la nova temporada el comissari Hernández també va comentar les dades del 2023, quan el servei va començar l'1 de juliol i es va desenvolupar fins al 15 d'octubre. Es van atendre 779 persones de 80 nacionalitats i 395 van interposar una denúncia.


A la presentació del SATE també hi han participat la regidora de Turisme de l'Ajuntament d'Eivissa, Laura Planells, i el treballador del SATE, Eric Mairena.

Wpp