Mai 22, 2024

ajuntamentdaltvila

L'alcalde de l'Ajuntament d'Eivissa, Rafael Triguero, ha fet lliurament aquest matí de les claus de tres habitatges municipals del barri de Sa Penya a agents de la Policia Nacional. A l'acte de lliurament de claus ha acudit, a més de l'alcalde de la capital de l'illa, el comissari cap de la Policia Nacional a Eivissa, Manuel Hernández, i els tres agents de policia que s'allotjaran aquí.

Amb estas tres habitatges són ja 12 les que l'Ajuntament d'Eivissa ha posat a la disposició de la Policia Nacional en la UA-27, en concret dos al carrer Alt del barri de Sa Penya i una altra al carrer Retir. Amb aquesta iniciativa, des de la corporació municipal es contribueix al fet que la Policia Nacional pugui afermar la seva plantilla davant les dificultats per a trobar habitatge dels agents destinats a la comissaria de la Ciutat.

Per part seva, l'alcalde d'Eivissa ha assenyalat que és "un compromís ferm de l'Ajuntament de la capital de l'illa revitalitzar el barri i amb aquesta aquesta mesura podem continuar recuperant un barri històric com aquest i oferir una alternativa residencial als policies nacionals que vetllen per la seguretat de la ciutat.

Finalment, el comissari ha agraït a l'alcalde i a l'Ajuntament d'Eivissa el lliurament d'aquests tres nous habitatges i ha considerat que es tracta d'un pas important per a fidelizar als policies. "Animo a l'Ajuntament a continuar fent passos en aquest sentit de cara a continuar normalitzant el barri de sa Penya”, ha conclòs Hernández.

Wpp