abril 29, 2024

ajuntamentdaltvila

sinimagen

L’Ajuntament d’Eivissa celebrarà la 14 edició de la Fira d’Estocs aquest diumenge 14 d’abril, de 10:30 a 18 hores, al passeig de Vara de Rey.

El públic podrà beneficiar-se de les gangues que oferiran una vintena d’establiments participants i també gaudir de música en directe, d’una degustació de producte local i de jocs tradicionals dirigits als més petits.

“Convidem a tota la ciutadania a venir a la Fira d’Estocs d’Eivissa per a aconseguir productes de tota mena amb importants rebaixes, a més de per a poder gaudir d'activitats lúdiques i de música en directe al passeig de Vara de Rey. A més, vull agrair als comerços la seua participació i implicació per a portar a terme aquesta iniciativa i convido a que tota la gent de la capital d'Eivissa i de la resta de l'illa aprofiti per comprar productes de qualitat  i rebaixats i gaudeixi de les activitats", ha manifestat la regidora de Comerç de l’Ajuntament d’Eivissa, qui ha afegit que aquesta iniciativa compta amb la col·laboració del Consell Insular d’Eivissa.

Per la seua part, la consellera insular de Cooperació Municipal, Maria Fajarnés, ha destacat “el compromís del Consell Insular d’Eivissa amb aquesta fira que la gent espera cada any i que aquest diumenge celebra la seua 14 edició. “Animem a tothom que estigui pensant a adquirir articles de tota índole com a roba, calçat o productes a granel i ecològics, entre altres, que s’apropi el cap de setmana a descobrir la gran oferta que hi haurà”, ha assenyalat Fajarnés.

 

El programa de la Fira d’Estocs d’aquest diumenge és el següent:

 

10:30 h a 14:00h Jocs gegants I jocs tradicionals

11:30 h Inauguració de la Fira

12:00 h Actuació musical del grup LA XANGA Swing Marxing Band

14:00h a 15:30 h Degustació gratuita de producte local

17:00 h Actuació musical del grup ROXELA'S BAND Swing & Latin

18:00 h Tancament Fira d'estocs

Wpp