abril 27, 2024

ajuntamentdaltvila

sinimagen

L’Ajuntament d’Eivissa i la Policia Nacional s’han reunit aquest dijous a l’edifici Cetis per valorar actuacions conjuntes de Seguretat Ciutadana amb motiu de la Setmana Santa.
 
L'alcalde de l'Ajuntament d'Eivissa, Rafael Triguero; el director tècnic de la Policia Local, Julián Córdoba, i la cap de la Policia Local, Sonia Bea, s’han reunit amb el comissari en cap de la Policia Nacional, Manuel Hernández i el cap de Seguretat Ciutadana, Alfonso Ares, han recalcat la mútua col·laboració per seguir impulsant plans de seguretat ciutadana i mantenir la cooperació entre la Policia Local i el Cos Nacional de Policia.
 
“Gràcies als dispositius conjunts entre la Policia Local i Policia Nacional podem millorar la nostra eficàcia i resoldres incidències de manera més immediata, així com respondre de manera más coordinada a les incidències registrades a la capital d’Eivissa”, ha manifestat Triguero, qui ha destacat el front comú format entre la Policia Nacional i l'Ajuntament d'Eivissa. “La col·laboració és vital per aconseguir el principal objectiu comú, que és el de garantir la convivència ciutadania i estar al costat dels nostres vesins quan més ho necessiten”, ha reiterat l’alcalde de la Ciutat.
 

Per acabar, entre els temes abordats destacar que, un any més, l'Ajuntament d'Eivissa posarà en marxa aquest estiu el Servei d'Atenció al Turista Estranger (SATE) a la comissaria de la Policia Nacional.

Wpp