abril 27, 2024

ajuntamentdaltvila

sinimagenAquesta iniciativa de proximitat de l’alcalde començarà aquest dijous, a partir de les 19 hores, al centre social de Platja d’en Bossa 

L’Ajuntament d’Eivissa estrena aquesta setmana el programa ‘L’Alcalde més a prop’ per continuar amb les iniciatives dirigides a acostar l’activitat del batle a tots els barris del municipi.

Aquesta nova proposta de proximitat de l’alcalde començarà aquest dijous, a partir de les 19 hores, al centre social de Platja d’en Bossa.  

“Amb aquesta iniciativa volem seguir potenciant el contacte directe amb entitats, comerciants, empreses, estudiants, treballadors i treballadores i tots els habitants i agents socials dels diferents barris que conformen el nostre municipi.

No hem d'oblidar que el nostre municipi comença als seus barris i hem de conèixer de primera mà les seues necessitats”, ha manifestat l’alcalde de la capital de l’illa, Rafael Triguero.

L’objectiu de l’Ajuntament d’Eivissa amb el programa 'L'alcalde Més A Prop' és respondre a les preguntes dels vesins i vesines i recollir les propostes de millora per al seu barri i per a la Ciutat.

Wpp