abril 27, 2024

ajuntamentdaltvila

sinimagen

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Eivissa ha aprovat aquest dilluns 19 de febrer ampliar en 15 dies hàbils el termini d’informació pública del Pla Especial del Port d’Eivissa.

De conformitat al previst a l’article 32.1de la Llei 39/2015 d’1 d’octubre del procediment administratiu comú de les administracions públiques, la Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Eivissa ha proposat l’adopció dels següents acords:

Ampliar en 15 dies hàbils el termini d’informació pública del Pla Especial del Port d’Eivissa i de la documentació corresponent a la seva tramitació ambiental, procedir a la publicació de l’acord d’ampliació del termini per a la presentació d’al·legacions al Butlletí Oficial de les Illes Balears i comunicar els anteriors acords a l’Autoritat Portuària de les Illes Balears.

“Atesa la importància del Pla Especial del Port d’Eivissa i a fi de possibilitar la máxima participació de la ciutadania i el teixit social i empresarial en el procediment d’elaboració i aprovació del Pla Especial, hem considerat convenient una ampliació del termini d’exposició pública del mateix”, ha manifestat el regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Eivissa, Juan Flores.

 En data 19 de desembre de 2023, la Junta de Govern Local va aprovar inicialment la documentació del Pla Especial del Port d’Eivissa i l’estudi ambiental estratègic presentada el 4 de desembre de 2023. El Pla Especial del Port d’Eivissa, juntament amb la documentació corresponent a la seva tramitació ambiental, es troba en període d’informació pública durant un termini de 45 dies hàbils des de la publicació del corresponent anunci al Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 175 de data 28/12/2023.

 El passat 6 de febrer, l’Associació provincial d’empresaris d’activitats marítimes de les Illes Balears va sol·licitat una ampliació del termini per a la presentació d’al·legacions, atesa la complexitat i extensió del Pla Especial, i a fi de possibilitar la presentació d’un escrit conjunt d’al·legacions per part dels associats usuaris del port.

Wpp