abril 27, 2024

ajuntamentdaltvila

Un total de 75 persones s’han presentat aquest dijous a les proves per obtenir el permís de conductor d'autotaxi de l’Ajuntament d’Eivissa, amb motiu de la convocatòria de 2024.

Les persones aspirants (42 homes i 33 dones) s’han examinat aquest matí al Recinte de Fires, Congressos i Esdeveniments d’Eivissa (FECOEV) de català i anglès. A la tarda, a partir de les 16 hores, es celebrarà la prova específica del Permís Municipal de Conducció (PMC). El regidor de Transport Públic de l’Ajuntament d’Eivissa, Rubén Sousa, ha manifestat que l’objectiu d’aquesta convocatòria és “respondre a la demanda de professionals del sector i així poder oferir a la capital de l’illa un servei  públic de qualitat”.

A més, Sousa ha explicat que les persones inscrites en aquesta convocatòria de les proves d’aptitud per a l'obtenció del permís municipal de conductor d'autotaxi han realitzat el dilluns d’aquesta setmana una formació sobre el transport públic de passatgers, impartida per la Policia Local d’Eivissa.

Entre els requisits per optar al permís de conductor municipal de l’Ajuntament d’Eivissa destaquen tenir la nacionalitat espanyola, d'un estat membre de la Unió Europea, o d'un altre país estranger; estar en possessió del títol de graduat en ESO, equivalent o titulació superior;  comptar amb el permís de conduir B o superior amb una antiguitat mínima dos anys; no tenir antecedents penals i estar en possessió de certificat, títol o diploma acreditatiu de coneixements bàsics de la llengua catalana i llengua anglesa, entre altres.

Wpp