abril 27, 2024

ajuntamentdaltvila

El passeig de ses Figueretes acollirà aquest diumenge 18 de febrer, a partir de les11 hores, la vuitena edició del Trikids Challenge Eivissa, un duatló per als més petits de la casa, organitzat per Ibiza Blue Challenge en col·laboració amb l'Ajuntament d'Eivissa i la Federació Balear de Triatló. Les inscripcions estan obertes i es poden fer a la pàgina web https://sportmaniacs.com/c/trikids-challenge-2024

“El Trikids Challenge Eivissa és una competició perfecta per fomentar hàbits saludables per animar als més petits a practicar esport d’una manera divertida. Per això, un any més, des de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa donem suport a aquesta iniciativa que, a més, inaugura la seua vuitena edició a la nostra Ciutat”, ha manifestat la regidora d’Esports, Ana Ferrer. Per la seua part, l’organitzador, Juanjo Serra, ha animat a les famílies a inscriure als més petits de la casa a la primera prova del circuit i així “gaudir d’un matí esportiu i lúdic”.

El Trikids Challenge Eivissa és una prova de duatló federada amb caràcter lúdic. La prova consta d'una carrera a peu, una segona part dedicada al ciclisme i un tercer segment de carrera. Per a cada categoria es disputaran diferents distàncies en cadascuna de les modalitats. Així, la categoria baby disputarà 100 metres a peu, 250 metres amb bicicleta i altres 100 metres de carrera.

El programa complet del Trikids ChallengeEivissa és el següent:

Trikids Sant Josep, el 24 de febrer a les 16h.

Trikids Santa Gertrudis, el 8 de juny a les 18h.

Trikids Sant Antoni, el 24 d’agost a les 18h.  

Trikids Sant Joan, el 24 de novembre a les 11h.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wpp