abril 27, 2024

ajuntamentdaltvila

Amb motiu de les obres que s’estan portant a terme a l’avinguda de Sant Jordi, per la linia elèctrica soterrada entre Eivissa i Platja d’en Bossa, des del dia 7 de febrer es prohibeix la circulació del trànsit rodat des de l’ avinguda de Sant Jordi, en el tram comprès entre el carrer de la Sindicalista Margalida Roig i el carrer de l’Esclava Maria Flores.

Per tant, s’estableix una desviació provisional pel carrer de la Sindicalista Margalida Roig, direcció avinguda de Pere Matutes Noguera, direcció carrer Esclava Maria Flores, incorporant-se novament a l’ avinguda de Sant Jordi. També es prohibeix l’estacionament a l’avinguda de Sant Jordi, en ambdós costats del carrer, en el tram comprès entre els carrers de la Sindicalista Margalida Roig i el carrer de l’Esclava Maria Flores.

A més, a causa de les obres que Red Eléctrica està portant a terme a l’avinguda de Sant Jordi per la línia elèctrica soterrada entre Eivissa i Platja d’en Bossa, des del mateix dimecres 7 de febrer es prohibeix la circulació del trànsit rodat des de l’avinguda de Sant Jordi, en el tram comprès entre el carrer de Quartó de Portmany  i el carrer de sa Gerreria. Igualment, també es restringeix el trànsit rodat, estant únicament permès per als residents, per l’avinguda de Sant Jordi a l’altura del carrer Port de la Savina.

    

Wpp