abril 29, 2024

ajuntamentdaltvila

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Eivissa encetarà 2024 amb noves activitats: dos tallers de ceràmica i una trobada d’aficionats als grafits el 20 de gener. Les persones interessades en aquestes dos iniciatives es poden apuntar escrivint un correu electrònic a Can Ventosa, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. , o de forma presencial a la recepció d’aquest espai cultural.

Els tallers de ceràmica s’impartiran durant el mes de gener a Can Tomeu dimarts i dimecres, de 17:30 a 20 hores. El termini per apuntar-se a aquests tallers finalitzarà el dia 5 de gener. 

Sobre aquesta I Trobada  d’aficionats als grafits, la regidora de Cultura, Carmen Domínguez, ha explicat que el 20 de gener, a les 10 hores, estan convidats al Claustre tots els amants de l’art urbà. L’Ajuntament d’Eivissa proporcionarà el material per fer les obres, que després quedaran penjades a aquest espai municipal. Com al·licient afegit, Domínguez ha assenyalat que algunes de les creacions també s’exposaran en la segona edició del Fantasía Ibiza Festival.

 

Wpp