abril 27, 2024

ajuntamentdaltvila

neonatal2L'Ajuntament d'Eivissa col·laborarà amb el col·lectiu Tribu de estrellas amb motiu del Dia internacional de la mort gestacional, perinatal i neonatal amb material fungible per a les manualitats i il·luminant de lila del Casal d'Igualtat des d'avui, divendres 13, a partir de les 20 hores, i fins al diumenge 15 a les 00 hores.

Per augmentar la conscienciació social i donar a conèixer la celebració d'aquest dia, el GSM: Grup de Suport Mutu TRIBU D'ESTRELLES EIVISSA us convida a donar “VISIBILITZACIÓ” DEL DUEL GESTACIONAL, PERINATAL I NEONATAL en l'acte que realitzem el 15 D'OCTUBRE DE 2023, a les 18 hores a l'entrada de l'Hospital de Can Misses.
Reiterem en la necessitat d'informar adequadament les famílies sobre quins són els seus drets i els dels seus bebès, així com l'exercici d'aquests quan s'enfronten a la mort durant l'embaràs, el part o poc després de néixer. Això, unit a la millora en la implementació dels processos que avalen aquests drets, així com la consecució i reconeixement d'aquells pels quals continuem lluitant, és el propòsit que finalment posa nom al lema d'aquest 15 d'octubre de 2023: “La meva filla o el meu fill mort té dret a ser reconeguda i recordada”
L'acte durarà aproximadament 2 hores, on les famílies que ho desitgin podran participar aportant els noms de les seves filles/ fills, nebots, o nets estrelles, seguits d'activitats per a totes les edats i petits treballs d'integració com a eines de procés per als nostres duels. A més, comptarem amb la lectura del conte “Sempre 5” i altres sorpreses, per a finalitzar amb l'encesa d'espelmes per als nostres fills i filles i un emotiu comiat. A continuació, podeu consultar el programa previst:
Programació a l'entrada de l'Hospital Can Misses, el diumenge 15 d'octubre de 2023:
18.00 h: Espai per inscriure bebès estrelles i les seves famílies.
18:30 h: Benvinguda i lectura de manifest.
18:45 h: Lectura del conte "Siempre 5" i Manualitats per al record amb pedres de l'illa.
19:15 h: Lectura de cartes de famílies a bebès estrelles.
19:30 h: Cerimònia d'encesa de veles.