Setembre 26, 2022

ajuntamentdaltvila

Caiac & snorkel tour a Talamanca

El programa d'activitats de "Viu la Posidonia" aquest 2022 ofereix sessions en caicac i snorkel a Talamanca amb monitors altament cualificats. Totes les activitats són gratuïtes i es desenvolupen respectant els protocols i mesures de seguretat envers la COVID-19.

Llegeix més...

Surf de rem Posidònia a Talamanca

El programa d'activitats de "Viu la Posidonia" aquest 2022 ofereix classes d'iniciació de surf de rem a Talamanca amb monitors altament cualificats. Totes les activitats són gratuïtes i es desenvolupen respectant els protocols i mesures de seguretat envers la COVID-19.

Llegeix més...

Posidonia i les estrelles: Sobre gegants de mar i cel

Podria existir la Posidònia a Saturn? Què passaria amb els nostres ecosistemes marins si Júpiter hagués estat una mica mes gran i tinguéssim dues estrelles en el sistema solar? Aquesta sessió d'astronomia ens permetrà comprendre el conjunt de factors que han possibilitat l'existència de les praderies de Posidònia. Gaudirem de Júpiter i Saturn amb telescopi astronòmic.

Llegeix més...

Surf de rem Posidònia a Platja d'en Bossa

El programa d'activitats de "Viu la Posidonia" aquest 2022 ofereix sortides de surf de rem a Platja d'en Bossa. Totes les activitats són gratuïtes i es desenvolupen respectant els protocols i mesures de seguretat envers la COVID-19.

Llegeix més...