Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ja s'han obert les inscripcions per participar en la pròxima reunió del Club de Lectura feminista que tindrà lloc dijous 27 d’octubre a partir de les 20 hores al Casal d’Igualtat.

Aquest mes, el llibre el llibre és "La revuelta de las putas. De víctima a activista" de n'Amelia Tiganus. L'autora d'aquest mes, és un referent en el seu activisme i s'ha convertit en una veu fonamental del moviment feminista a Espanya, així com entre les/els qui construeixen una teoria abolicionista de la prostitució. Arran de la seva experiència personal i de la seva manera d'entendre i practicar la militància, transmet la importància d'entendre per què «el personal és polític» i ens carrega de raons per a lluitar per un món més just, igualitari i sense prostitució, per a les dones i les nenes.

Aquest mes, s’ha organitzat també una taula rodona prèvia a la reunió, a les 19.30 hores, amb la participació de l’autora, Amelia Tiganus, Metges del Món i Lluis Ballester.

D’altra banda, el divendres 30 d’octubre, a partir de les 18.00 hores, a la sala de lectura del Casal d’Igualtat, tindrà lloc la sessió del contacontes coeducatiu amb el llibre "Els homes plorem" de Joan Turú. L’activitat està dirigit a infants de 3 a 12 anys amb les seues famílies. Després del conte hi haurà un petit taller.

La participació és gratuïta i les inscripcions es poden fer a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o telefonant al 971 397 600, extensió 24261.

Wpp