abril 23, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

sinimagenL’Ajuntament d’Eivissa ha desenvolupat un programa per conèixer el grau de maduresa digital dels comerços locals als barris de ses Figueretes, es Viver i Platja d’en Bossa i realitzar un assessorament individualitzat que les facilite la seva transició a la digitalització. El projecte s'emmarca dins de les necessitats de millora identificades en el Pla Estratègic de Turisme de la Ciutat d'Eivissa i és finançat pel Plan de Recuperación Transformación y Resiliencia del Gobierno de España a través dels Fons Next Generation UE.

Aquest programa, impulsat des de la regidoria de Comerç, té com a objectiu assistir als negocis locals d'aquestes zones en el procés de modernització a través de la transformació digital per a la promoció i venda en línia, una adaptació que els ajudarà a ser més competitius.

El desenvolupament d'aquesta iniciativa es farà per fases. Durant aquest primers mesos de la temporada d’estiu es durà a terme l'estudi de la situació dels comerços en relació al procés de transformació digital actual. Per a això s'estan realitzant enquestes al sector que serviran per identificar les seves necessitats i elaborar una guia d'ajuda. El següent pas serà facilitar-los un full de ruta per al seu procés de digitalització i assistència personalitzada, una actuació durarà fins a setembre de 2023. 

Amb aquesta iniciativa els comerciants adquiriran coneixements adequats al seu nivell i necessitats específiques, podent aplicar-les per a millorar la promoció en línia del seu negoci, tant en xarxes socials com en altres plataformes de connexió amb els seus clients i veïns. Així mateix, facilitarà al petit comerç incrementar els seus canals de venda i recepció de comandes a distància així com la manera de fer arribar les comandes a domicili o punts de recollida, i poder donar solucions de comoditat per al lliurament del producte.

Wpp