abril 24, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

selecciofem1L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, i el regidor d’Esports, Jordi Salewski, han rebut a Can Botino a una representació de la Selecció de Futbol Femení que disputaran els partits amistosos contra Noruega i Xina durant aquests dies. A la recepció hi han assistit el seleccionador espanyol, Jorge Vilda, les tres capitanes de l’equip, Ivana Andrés, Irene Paredes i Esther González i la cap de l’expedició, Angeles Aguilera. 

Durant l’acte de recepció s’ha lliurat un obsequi institucional realitzat pels joiers Majoral i Elisa Pomar. També s’ha lliurat una escultura posidonia realitzada pels alumnes de l’Escola d’Art d’Eivissa. Aixímateix la RFEF ha lliurat una samarreta especial de la selecció ‘Viu la Posidónia’. 

Serà la primera vegada que la selecció femenina jugui a Eivissa i trenta-set anys més tard que ho fes per primera vegada a les Illes Balears. 

selecciofem3El 6 d'abril, la Selecció Femenina jugarà enfront de Noruega, en el camí de preparació cap al Mundial d'Austràlia. Serà el primer dels dos partits a disputar a l'estadi Can Misses. El segon partit serà contra la Selecció de la Republica Popular Xina, el dia 11 d’abril.

Les entrades per a totes dues trobades poden adquirir-se per separat, amb entrades a partir de 10 euros o conjuntament, en format abonament, a partir de 16 euros. 

 

 

Wpp