abril 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

cetis

L’activitat tindrà lloc avui divendres 14 d’octubre a les 20.15 hores a la sala Jordi Juan Riquer de Can Ventosa.

La Biblioteca Municipal d’Eivissa ha organitzat per a aquest divendres 14 d’octubre un recital poètic com a homenatge al poeta i periodista eivissenc, Pep Costa, mort el passat mes de maig a Sicilia. L’activitat, emmarcada dins el cicle Illes i Literatura, tindrà lloc a la sala Jordi Juan Riquer a les 20.15 hores.

Al recital participaran 7 poetes, que llegiran poemes de l'homenatjat: Iolanda Bonet, Neus Planells Molina; Bartomeu Ribes; Toni Roca; Montserrat Rovira; Jean Serra i Eva Tur. Els versos estaran acompanyat per la música de la violoncel·lista del Patronat Municipal de Música Raquel Quiroga. També hi ha prevista una actuació de Joan Murenu, que tancarà l’acte amb dues cançons que va fer a partir de dos poemes de Pep Costa.

Al recital es llegiran textos dels dos poemaris de Pep Costa, Camí del silenci i Llibre d’amor i de dol. A més, Neus Planells llegirà uns versos que va publicar a El Pitiús 2014 i Bartomeu Ribas, un poema que li va dedicar.

L’activitat està oberta al públic fins a completar aforament.

La programació de Illes i Literatura que s’allargarà fins al 27 d’octubre amb activitats entre les quals es troben xerrades i taules rodones en commemoració dels escriptors Antoni M.Alcover i Joan Fuster, actes per celebrar el Dia de les Escriptores i el Dia de les Biblioteques, contacontes infantils, exposicions i presentacions de llibres.

Programació Illes i Literatura

Divendres 14. 20.15 h. Homenatge Pep Costa. Recital poètic col·lectiu.
Lloc: Sala Jordi Juan Riquer de la Biblioteca Municipal d’Eivissa.

Dissabte 15. 12 h. Contacontes-Presentació de Cuentos para Emma, de María Roa Escobar. Celebram per endavant el #DiadelesEscriptores
Lloc: Sala Marià Villangómez de la Biblioteca Municipal d’Eivissa.

Dilluns 17 d’octubre. #DiadelesEscriptores
Rebeca West és l’Escriptora del mes d’Octubre
Exposició bibliogràfica. Escriptores protagonistes: Aurora Bertrana, Maite Salord, Carmen de Burgos, Margaret Atwood i P.D. James.
Lloc: entrada i sala Jordi Juan Riquer de la Biblioteca Municipal d’Eivissa.

Dimarts 18 d’octubre. 20.15 h. Presentació de Meditacions a la cruïlla de Jean Serra. Editat per Círculo rojo.
Lloc: Sala Jordi Juan Riquer de la Biblioteca Municipal d’Eivissa.

Dissabte 22. 12.00 h. Dissabte de Contes. Amb David i Monma. Per a nens de 2 a 102 anys. Celebram el #DiaMundialdelaBiblioteca
Lloc: Sala Marià Villangómez de la Biblioteca Municipal d’Eivissa.

Dilluns 24.
#DiaMundialdelaBiblioteca

Dimarts 25. 20.15 h. Conferència Nosaltres, les fusterianes. A càrrec de les escriptores Gemma Pasqual i Núria Cadenes. #AnyFuster.
Celebram també el #DiadelesEscriptores.
Lloc: Sala Marià Villangómez de la Biblioteca Municipal d’Eivissa.
Coorganitza: Ajuntament d’Eivissa-Biblioteca Municipal i l’Institut d’Estudis Eivissencs (IEE). Amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears. #AnyFuster

Cloenda del cicle

Dijous 27. 20.15 h. Joan Fuster llegit des del segle XXI. Dues generacions. Taula rodona amb Isidre Crespo, professor, escriptor i estudiós de Joan Fuster i David Ventura, periodista, escriptor i lector de Joan Fuster. Moderador: Bernat Joan.

Coorganitza: Ajuntament d’Eivissa-Biblioteca Municipal i l’Institut d’Estudis Eivissencs (IEE). Amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears. #AnyFuster

Lloc: seu de l’Institut d’Estudis Eivissencs (IEE).

Wpp