Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

sinimagenEls projectes sumarien una nova inversió de 3 milions d’euros en la realització de separativa de pluvials.
L’Ajuntament d’Eivissa ha presentat dos projectes per a la millora de la xarxa de clavegueram per a ser finançats amb fons de l’Impost de Turisme Sostenible (ITS). Es tracta de la intervenció per dotar de la xarxa de pluvials a l’avinguda d’Espanya i el carrer d’Aragó per valor de 2.945.429,81€.

El regidor de Medi Ambient, Jordi Salewski ha explicat que ‘és important per a la ciutat d’Eivissa seguir millorant tota la infraestructura de la xarxa d’aigua i poder separar les pluvials i les fecals per així aportar a la depuradora l’aigua que li toca per millorar el seu rendiment’.

Els dos projectes van encaminats en la línea de treball que està executant l’Ajuntament d’Eivissa en els darrers anys en la millora de la xarxa de clavegueram executant separatives i d’aquesta manera evitar els diferents problemes ambientals que suposen.

Pel que fa al projecte de l’avinguda d’Espanya, té un pressupost de 1.121.323,02€, un termini d’execució previst de 5 mesos. Respecte al projecte del carrer d’Aragó, té un pressupost de 1.824.106,79€, amb una durada aproximada de set mesos.

Els dos projectes preveuen instal·lar diferents col·lectors per a canalitzar les aigües pluvials de l’avinguda i altres carrers col·lindants. També es projecta la xarxa d’imbornals per recollir l’aigua de pluvials.

Per ambdós projectes l’Ajuntament d’Eivissa ha sol·licitat el 100% de la inversió i ambdós s’executarien al llarg del 2023.

Reproducir Audio

Wpp