Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d'Eivissa ha detingut a un home per la seva presumpta implicació en un delicte d’agressió sexual i robatori.

Els fets han ocorregut aquest dissabte nit, durant la matinada del diumenge, a les 00.40 hores, moment en que es va rebre una trucada al 092 on s'alertava que se sentia una dona cridar demanant auxili en la zona el descampat que hi ha al costat del pont per als vianants de l’avinguda de Sant Josep.

Tot seguit van acudir diverses patrulles de la Policia Local i van procedir a la detenció de M.S., home de 42 anys d'edat, per la seva presumpta implicació en un delicte d'agressió sexual i robatori amb violència.

Pel que sembla el detingut havia seguit a la víctima, des de Figueretes i en un moment donat la va immobilitzar, amenaçant-la amb un ganivet, agredint-la sexualment, i sostraient-li els sous que portava.

La Policia Local va poder detenir a aquest home quan ja fugia cap al pont per de vianants de l'avinguda de Sant Josep. Els agents van traslladar a la dona a l'hospital de Can Misses on s'activà el protocol d'agressions sexuals.
El detingut va ser conduït a les dependències del cos Nacional de Policia, on roman en custòdia fins a la seva posada a disposició judicial.

Wpp