Març 21, 2023

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Bloop FestivalDes del 4 al 24 d’agost es durà a terme a Eivissa la dotzena edició del BLOOP Festival. L’Ajuntament d’Eivissa i el BLOOP conviden a tota la ciutadania, administradors i propietaris d’edificis del municipi a participar d’aquesta iniciativa d’art urbà oferint els seus murs per intervencions úniques realitzades per els majors artistes d’art urbà i de forma gratuïta.

Els dos organitzadors estaran a disposició dels propietaris i comunitats de veïns que vulguin formar part de la galeria a l’aire lliure, qui han d’enviar un correu electrònic a les adreces Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per a oferir les seves façanes. En aquest correu electrònic s’haurà d’especificar la ubicació de l’edifici, així com adjuntar-hi fotografies de la façana. Amb aquesta informació rebuda el BLOOP serà qui seleccionarà aquelles façanes que siguin més apropiades per intervenir.

El regidor de Cultura, Pep Tur, ha assenyalat que ‘un any més el Bloop torna a la ciutat per oferir una manera diferent de gaudir de l'experiència artística als propis carrers de la nostra ciutat. Fem una crida a participar en una activitat que ens enriqueix a tots com a ciutat, que ens ajudarà a anar enriquint aquest gran museu a l'aire lliure que hem anat configurant durant els últims anys i que pot fer encara més atractiu aquest estiu tant per als ciutadans de la ciutat d'Eivissa com per als nostres visitants’

Informació sobre el BLOOP

Biokip Labs qui organitza i produeix el BLOOP Festival, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Eivissa, és una agència creativa especialitzada en l’organització d’esdeveniments, comunicació, producció i desenvolupament de instal·lacions interactives.

L’any 2011 va néixer el seu major projecte: BLOOP, el primer festival al món dedicat a l’art pro-actiu. Aquest esdeveniment independent es duu a terme cada estiu a l’illa d’Eivissa.

BLOOP es configura com un projecte a llarg termini que ofereix una altra cara de la illa a través de l’art i la cultura i ja figura en nombroses guies de viatges com ara Lonely Planet, que el situa junt als majors festivals internacionals d’art urbà, donant a Eivissa un lloc en el mapa del turisme creatiu mundial.

Wpp