abril 16, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Reunió comerciantsL’Ajuntament d’Eivissa i les associacions de comerciants dels barris de l’Eixample, Mercat Nou, Eivissa Centre i la Petit i Mitjana Empresa d’Eivissa i Formentera s’han reunit aquest matí per tal d’activar accions de promoció del petit comerç i també d’informar sobre el transcurs de les obres de remodelació de la nova avinguda d’Isidor Macabich.

Durant la reunió s’han tractat diferents temes relacionats amb la dinamització del centre comercial de la ciutat i les accions que s’estan duent a terme per a promocionar la compra al petit comerç.

A la reunió hi han assistit la regidora de Turisme i Comerç, Dessiré Ruiz, que ha explicat les accions presents i futures que es realitzen des de la regidoria i la regidora de Vies Públiques, Elena López, que ha donat una explicació sobre l’obra de remodelació de la nova avinguda d'Isidor Macabich.

Les associacions han traslladat a l’Ajuntament d’Eivissa diferents propostes d’activitats al carrer, reprendre les campanyes de comerç en dates assenyalades, tal i com es venia realitzant abans del període de restriccions, i tornar a impulsar la targeta de fidelització del comerç local de la ciutat.

Altres propostes que s’han debatut han estat l’ampliació de la campanya d’informació dels bons d’aparcament al CETIS, per tal que les persones que vulguin comprar o consumir a alguns dels establiments del centre disposin d’una hora gratuïta d’aparcament, i reprendre les indicacions a les façanes dels comerços del programa de comerç Eivissa a Cel Obert. Les associacions i l’ajuntament s’han emplaçat a properes reunions per posar en marxa diferents campanyes. 

Wpp