Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Càmera de seguetatL’Ajuntament d’Eivissa ha començat amb la instal·lació d’11 càmeres de seguretat a diferents ubicacions dels barris de la Marina, sa Penya, la plaça del Parc i cas Serres. També s'instal·larà una nova càmera de captació de matrícules a la zona del passeig Joan Carles I.

Aquestes càmeres, controlades per la Policia Local d’Eivissa. es sumen a les 4 de control de trànsit que ja funcionen a distintes vies del centre de la ciutat i a les instal·lades al entorn del CETIS.

La regidora de Policia Local, Rosa Rubio, ha explicat que ‘l’objectiu d’aquests dispositius és principalment vetllar per la seguretat ciutadana, vigilar el trànsit, les retencions i els punts conflictius d'accidents’.

A més, serviran per controlar el compliment de les ordenances municipals tal com llençar les escombraries dins de l'horari establert o recollir els excrements de les mascotes del carrer. Des de la Policia Local han recordat que les sancions per aquests incompliments són de fins a 600 euros.

Les càmeres també es podran fer servir per col·laborar amb altres cossos de seguretat com la Policia Nacional en cas de ser necessari, i al comptar amb funció de captació de matrícules, permeten poder localitzar vehicles per esclarissar fets en el cas de delictes.

Es tracta de cameres tipus SFCB 2M que capten imatges d'alta qualitat 2MP, amb excel·lent rendiment fins i tot amb poca llum. Així mateix totes compten amb funció de reconeixement de matrícules, són resistents a l'aigua i a la pols i estan dotades d'equip contra el vandalisme.

Wpp