abril 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Passejos PPPL’Ajuntament d’Eivissa ha modificat el sistema perquè els voluntaris i voluntàries puguin acudir a passejar als cans catalogats com a potencialment perillosos (PPP) del Centre de Protecció Animal de sa Coma. Així, a partir de demà 24 de maig, les persones interessades a passejar a aquestes animals no hi hauran de demanar cita prèvia.

El Centre de sa Coma compta actualment amb 45 cans a les seues instal·lacions, dels quals, 35 són PPP. Des de la regidoria de Benestar Animal han explicat que per facilitar els passejos a aquestes animals, les persones voluntàries que estiguin registrats i tinguin la llicència corresponent, podran dirigir-se directament al Centre Municipal de Protecció Animal de l’Ajuntament d'Eivissa en l'horari establert.


Quant al passeig dels cans que no són considerats PPP, i per als quals no es precisa d'una llicència específica, els voluntaris que estiguin donats d'alta, sí que hauran de continuar demanant la cita prèvia.

Els horaris per passejar animals a sa Coma són dilluns, dimecres i divendres de 9 a 11.30 hores i dimarts i dijous a la tarda, de 17.30 a 19.30 hores durant els mesos de maig a octubre i de 15.30 a 17.30 hores de novembre a abril. El centre està obert per a atenció al públic dilluns, dimarts, dimecres i divendres de 12 a 14 hores i els dijous en horari de tarda de 15.30 a 17:30 hores Per a més informació es pot contactar en aquest horari al telèfon 971192281.

Passejos cans PPP

Wpp