abril 26, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Concentració per UcraïnaL'Ajuntament d'Eivissa s'ha sumat a l'acte en solidaritat dels governs locals amb una concentració silenciosa de cinc minuts en solidaritat amb el poble ucraïnès.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz ha presidit els 5 minuts de silenci i ha traslladat ‘el suport i afecte a totes les persones que estan patint les conseqüències del conflicte bèl·lic desencadenat per la Federació Russa contra Ucraïna, especialment a les famílies amb infants i gent major que són els més vulnerables en una situació tant dramàtica com aquesta’. La concentració també ha tingut lloc a les portes de la resta d’edificis municipals.

D’altra banda, la regidora de Benestar Social, Carmen Boned, ha assitit a la reunió telemàtica, dels Govern Locals, organitzada per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, a la que hi han assistit el Ministre conseller i encarregat de Negocis de l'ambaixada d’Ucrania a Madrid, Dmitry Matyushenko; Pilar Cancela, Secretaria d’Estat i Cooperació Internacional, i Jesús Perea, Secretari d’Estat de Migracions, que han exposat el Pla de Recepció i Acollida d’Espanya.

Wpp