abril 26, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ajuntament EivissaL'Ajuntament d'Eivissa ha tret a licitació el contracte mixt del seu servei de telecomunicacions, que també inclou als patronats municipals, al Consorci adscrit i el subministrament de terminals.

La xarxa de comunicacions és un element estratègic per al desenvolupament de les funcions municipals per a la ciutadania i com a eina de gestió interna. Per aquest motiu, l'Ajuntament ha iniciat el concurs per a la prestació del servei amb un pressupost base de licitació de 572.740 (sense IVA) i una durada del contracte de quatre anys.

El tinent d’acalde, Aitor Morrás ha explicat que “amb aquest nou contracte de telecomunicacions passam a estalviar una mitjana de 200.000 euros a l’any i ho feim amb un servei més modern, eficient i adaptat a les necessitats de l’administració actuals”.

El concurs s'estructura en tres lots de serveis, que constitueixen la xarxa corporativa de l'Ajuntament d'Eivissa i abasten els sistemes de comunicacions fixes de veu, mòbils i el servei de dades i el manteniment de totes les xarxes.

El termini de presentació d'ofertes estarà obert fins al 29 de març.

Enllaç a:
· Perfil del contractant

Wpp