Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ajuntament EivissaLa Junta de Govern Local, celebrada aquest matí, ha aprovat el pagament de les ajudes de lloguer d’habitatge a un total de 125 persones i famílies del municipi, per un valor de 348.063’60 euros.

Les ajudes començaran a arribar als propers dies i han estat organitzades en dos grups: un grup general, on el límit del lloguer subvencionable es de com màxim de 1.200 euros i no superant la quantitat de 5.760 euros ni el 40% dels imports dels lloguers pagats (fins a 480€ al mes), i un segon grup d’ajudes dirigides a menors de 35 anys anys i majors de 65 anys. En aquest segon cas, els límits s’amplien a 7.200 euros i al 50% dels lloguers pagats (fins a 600€ al mes).

Del total de les ajudes de lloguer d’habitatge als residents al municipi, 74 han estat pel grup general i 51 pel grup de menors de 35 anys i majors de 61 anys.

Per a l’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, ‘ des d’aquest equip de govern continuam amb una aposta en les polítiques d’habitatge, amb ajudes al lloguer i amb les cessions de terrenys a l’IBAVI per a construir HPO, donades les especials circumstàncies de la nostra ciutat, i seguirem donant suport a la ciutadania i les famílies del nostre municipi per ajudar a que mantenguin la seva llar amb la gran tasca que es fa també des de Benestar Social’.

Per la seva banda, el regidor d’Habitatge, Aitor Morrás, ha destacat que ‘l’objectiu d’aquestes ajudes ha estat intentar pal·liar els efectes de l'encariment del lloguer al municipi i facilitar la permanència en un habitatge’.

L’Ajuntament d’Eivissa manté les ajudes al lloguer d’habitatges als pressupostos de 2022.

Wpp