Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

PoliciesEls agents inicien el període de formació i s'incorporaran a la plantilla al mes de maig.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, acompanyat del cap de la Policia Local d’Eivissa, Fermín Carcel, ha donat la benvinguda als 18 agents de Policia Local que avui han pres possessió a l’Ajuntament d'Eivissa després de superar el procés de selecció.

Aquests agents s’incorporen, a partir del pròxim dilluns 20, a l’Escola Balear d'Administració Publica, per tal de realitzar el curs bàsic de capacitació. Un curs que, per primera vegada en anys, es realitza a l’illa d'Eivissa gràcies al conveni signat entre els diferents ajuntaments d’Eivissa i l’EBAP, per descentralitzar les edicions dels cursos bàsics de capacitació de Policies Locals.

Així, els agents realitzaran a Eivissa aquest curs, amb un total de 880 hores, i el finalitzaran a finals de maig de 2022. Posteriorment els aspirants ja podran incorporar-se de forma operativa al cos de la Policia Local d’Eivissa, desenvolupant les seves funcions al carrer, encara que romandran un any més com a funcionaris en pràctiques. Durant tot aquest període seran avaluats per instructors del cos i si finalment obtenen l'aprovat seran nomenats funcionaris de carrera com a Policies Locals de l'Ajuntament d'Eivissa.

També està prevista la incorporació de 2 agents més pel procés de mobilitat. Aquest procés es va convocar simultàniament a l'oposició que va tenir lloc entre octubre i novembre d'aquest any. A més, a principi de gener està previst el llançament d'una convocatòria pública de 5 places en comissió de servei, de tal manera que els components del cos augmentaran fins als 103 agents, el que suposara un increment del 32% dels efectius.

Wpp