abril 16, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Musica CambraEl concert, que tendrà lloc el proper 26 de novembre, es retransmetrà en directe a través de la pàgina web del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya

La ciutat d'Eivissa acull el proper 26 de novembre el concert del VIII cicle de Música de Cambra a les Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya, a l'Església de Santo Domingo, Dalt Vila, a les 18 hores.

Sa Majestat la Reina Donya Sofia, assistirà al concert acompanyada de l'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, de representants del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya i d'autoritats nacionals, autonòmiques i locals.

Durant el concert a càrrec de la soprano Annya Pinto, la mezzosoprano Olga Syniakova, el tenor Jorge Puerta i el baríton Gabriel Alonso, acompanyats al piano per Duncan Gifford, s'interpretaran obres de Mozart, Donizetti, Verdi, Brahms, Duparc, Ravel, Bizet i Guastavino.

El VIII cicle Música de Cambra a les Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya porta al públic, de forma gratuïta, una selecció de la millor música de cambra a espais històrics, civils i religiosos, de les 15 ciutats espanyoles incloses a la Llista del Patrimoni Mundial de la UNESCO que serveixen d´escenaris excepcionals per a la celebració d´aquests concerts. Les actuacions es desenvolupen entre els mesos d'octubre i desembre i són a càrrec de les agrupacions de cambra de l'Escola Superior de Música Reina Sofia, considerada un dels centres d'alta formació musical més prestigiosos del món.
El concert serà retransmès en directe mitjançant la pàgina web de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya (www.ciudadespatrimonio.org)

Les persones interessades a assistir al concert poden recollir la seva entrada gratuïta al Centre Cultural de Can Ventosa a partir del matí del dilluns 22 de novembre fins al dijous 25 de novembre a les 14 hores. En el moment de retirar les entrades s'haurà de facilitar nom complet, número del document nacional d'identitat i data de naixement. Cada persona podrà arreplegar un màxim de dues entrades. Per accedir al concert a l'església de Santo Domingo serà indispensable la presentació de l'entrada impresa i el document nacional d'identitat.

Cal que les persones assistents arribin a l'església 45 minuts abans de l'inici del concert. La col·locació de seients es farà per ordre d'arribada i algunes entrades tenen visibilitat reduïda. L´Ajuntament d´Eivissa ofereix un servei de transport gratuït mitjançant autobús, amb sortida des del passeig de Vara de Rey (Hotel Montesol), des de les 17 a les 17.30 hores.

Wpp