Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d'Eivissa ha detingut aquesta passada matinada a un motorista per la seva presumpta implicació en un delicte contra la salut pública.

Els agents han trobat un embolcall amb 43 grams del que sembla ser cocaïna en roca, després de detenir el motorista, que en un primer moment va fugir temeràriament en detectar la presència dels agents.

Durant la fugida, l'ara detingut va perdre el control de la motocicleta i va caure sobre la calçada, havent de ser auxiliat també pels policies.

Els fets van ocórrer a les 1.20 hores quan una patrulla de la Policia Local circulava per l'avinguda de Pedro Matutes Noguera i va poder observar com un home que conduïa una motocicleta es saltava un semàfor en vermell.

En connectar la patrulla els rotatius lluminosos i donar-li l'alt, el motorista va reaccionar emprenent una fugida a gran velocitat, conduint temeràriament, i saltant-se diversos semàfors més, a més d'envair el carril contrari.

Finalment, el motorista va perdre el control i va caure sobre la calçada, moment que ha va aprofitar per a tirar un embolcall de color blanc.

Els agents, després d'auxiliar-ho, van comprovar que l'objecte que havia llançat el detingut contenia en el seu interior una substància compacta de color blanc, pel que sembla cocaïna en roca, amb un pes de 43 grams, una quantitat que supera notablement la que es considera per a autoconsum.

Els policies van procedir a la seva detenció i li van practicar un escorcoll de seguretat en el qual van trobar 620 euros fraccionats en bitllets de 100, 50 i 20 euros.

Wpp