Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

AutobúsL’Ajuntament d’Eivissa posarà el diumenge un bus llançadora que connectarà dos aparcaments dissuasius i l’Estadi de Can Misses amb motiu de les altes temperatures.

El bus està destinat a gent gran i famílies amb infants que acudeixin a veure el partit de la UD Ibiza.

L’Ajuntament d’Eivissa posarà a disposició de la ciutadania un bus llançadora per acudir a l’Estadi de Can Misses el pròxim diumenge amb motiu de les altes temperatures. El transport està destinat a la gent gran i les famílies amb infants que acudeixin al partit de la UD Ibiza.

El bus iniciarà els trajectes a partir de les 16 hores i una vegada finalitzat el partit, i unirà l’Estadi de Can Misses amb els dos aparcaments dissuasius més pròxims a l’Estadi, el dels Multicines i el de la Policia Nacional.

En concret les aturades estaran situades al carrer des Cubells entre carrer Albarca i carrer des Freus, al carrer des Cubells amb carrer de Campanitx i al carrer de Campanitx amb carrer de sa Venda des Coloms.

Recordam que per motius de seguretat es restringirà l’accés a vehicles a la zona, excepte a residents amb aparcament, motos i vehicles autoritzats, des de dues hores abans del partit.

Des de l’ajuntament es recomana assistir des de casa caminant a l’Estadi i en cas de venir en cotxe estacionar-lo als aparcaments dissuasius de la ciutat: Multicines, Policia Nacional, Recinte Ferial o Cas Dominguets. També es recomana com anar des de l’estació d’autobusos CETIS una vegada utilitzat el transport públic.

En bus a l'estadi

Wpp