Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalEls agents també immobilitzen un vehicle i li imposen una multa de 6.001 euros.

La Policia Local d'Eivissa ha denunciat aquesta passada matinada a 7 persones que oferien un servei de transport il·legal als voltants de les parades de taxis de les avingudes Santa Eulària i Bartomeu Rosselló.

L'actuació s'ha realitzat a la 1.30 hores, juntament amb la Policia Nacional, després de detectar que les persones oferien als qui estaven en la cua del taxi la possibilitat de portar-los en els seus vehicles particulars. Els agents els han detectat mentre realitzaven les seves funcions d'ordre públic i vigilància al port.

El modus operandi d'aquestes persones ‘ganxo’ és oferir el servei de transport per un preu tancat. Una vegada els potencials clients accepten, els porten fins on està el cotxe, aparcat en una zona pròxima, per a fer el viatge acordat.

Les set persones han estat denunciades per "oferir serveis de transports de viatgers en contacte directe amb possibles usuaris", una infracció contemplada en la llei 4/2014 de transport terrestre i mobilitat sostenible de les Illes Balears.
En aquests casos, la sanció ascendeix a 6.001 euros.

D'altra banda, els agents també han denunciat a un vehicle que realitzava el transport il·legal de passatgers. Aquest vehicle ha estat immobilitzat i es li ha posat una multa de 6.001 euros.

En total, la Policia Local d'Eivissa ha interposat 8 denúncies, set per oferiment de transport il·legal i una al vehicle que realitzava transport de viatgers.

Totes les denúncies s'han formulat per infracció a la Llei 4/2014 de transport terrestre i mobilitat sostenible de les Illes Balears.

Wpp