Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia Local, control La Policia Local d’Eivissa continua amb el dispositiu de control de botellades i vigilància del compliment de la normativa sanitària de la COVID-19. Aquesta nit passada ha interposat un total de 33 denúncies per consumir alcohol a la via pública.

La primera intervenció es va produir a les 02.00 hores al Port d’Eivissa, coincidint amb l'horari de tancament dels establiments d'oci nocturn, quan un nombrós grup de gent es va congregar a la zona de la plaça des Martell, amb aparells de música i, alguns d'ells, consumint alcohol.

La Policia Local va procedir al seu desallotjament formulant un total de 23 denúncies per consum de begudes alcohòliques en la via pública. A més el dispositiu de vigilància en la zona del port durant va denunciar a una persona per fer tasques de captació de clients per a taxi il·legal, aixecant-se la corresponent acta. Així mateix, es va denunciar a un establiment per vulnerar l'horari de tancament.

La segona intervenció, va tenir lloc cap a les 04.40 hores a la zona de platja den Bossa. En aquesta ocasió, es van formular 10 denúncies per consum de begudes alcohòliques, 2 per possessió de substàncies estupefaents i es van intervenir dos altaveus.

A més durant el servei també es va interceptar un Vehicle Turisme amb Conductor (VTC), el conductor del qual va donar positiu en la prova de drogues, procedint-se a la seva denúncia.

Wpp