Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

OIT ses FigueretesL'Ajuntament d'Eivissa ha obert aquest matí l'oficina d'informació turística de ses Figueretes. Amb aquesta són dos les oficines d'informació turística, juntament amb l'oficina de La Cúria, que l'Ajuntament d'Eivissa té en marxa a la ciutat.

Durant el 2020, les tres oficines d'informació turística reberen un total de 9.290 consultes al llarg de l'any. D'aquestes, 829 es realitzaren a l'oficina del Parc de la Pau, 808 a l'oficina del passeig de ses Figueretes i 7653 a l'oficina de la Cúria, a Dalt Vila.

Per nacionalitats, es reberen 7.666 consultes de turistes de nacionalitat espanyola, seguits de consultes de turistes de nacionalitat francesa, italiana i britànica, entre d'altres.

La regidora de Turisme, Dessiré Ruiz, ha afirmat que 'les oficines d'informació turística són un servei molt important per tal de donar a conèixer l'ampla oferta complementària del nostre municipi així com la difusió dels nostres valors patrimonials que estem potenciant especialment amb accions promocionals a les destinacions amb les quals tenim connexions directes via aèria i marítima'.

En aquest sentit, el Departament de Turisme de l'Ajuntament d'Eivissa realitza aquest divendres i dissabte, juntament amb Foment de Turisme i Baleària, una acció promocional a Alacant.

L'oficina d'informació turística de ses Figueretes està oberta de dilluns a divendres en horari de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores i dissabtes de 10 a 14 hores.

Wpp