abril 16, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Cursos Estiu PatronatEl Patronat de Música d'Eivissa ha obert, fins al 20 de juny, el termini d'inscripcions per als cursos d'estiu 2021. Les sol·licituds es poden fer en línia, a través de la web www.eivissa.es/musica/.

Una vegada feta la reserva de plaça, el Patronat informarà entre els dies 21 i 25 de juny dels horaris, que aniran en funció del nombre d'alumnes inscrits.

Entre els cursos, que s'impartiran al mes de juliol, s’ofereixen tres gratuïts, un de ‘Conjunt instrumental’, dirigit a alumnat d’instruments de corda, vent i percussió que hagi superat el 1r curs d’instrument; un curs de cor, per a alumnat del Patronat a partir de 7 anys i un altre anomenat Combos de Jazz, dirigit a alumnat amb nivell equivalent o superior a 4t curs d'instrument.

El programa de cursos d’estiu compta també amb classes de saxofon, dirigides a alumnat que hagi superat el 1r curs de l’instrument, amb un preu de 50 euros per alumnat del Patronat i 60 euros per alumnat extern; classes de piano per a alumnat del Patronat ja iniciat en l'instrument amb un preu de 30 euros; Improvisació, dirigit a alumnat amb nivell equivalent o superior a 4t curs d'instrument i amb un preu de 30 euros per estudiants del Patronat i 50 per a externs i un curs de Música en família, per a nadons de 0 a 3 anys acompanyat d’un familiar.

Les persones interessades poden sol·licitar més informació al 971 310061 en horari de 9.00 a 14.00 hores o enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Wpp