Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Visita TursiopsEl regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Eivissa, Jordi Salewski, ha visitat aquest matí el vaixell de Tursiops, l'entitat d'investigació marina, dirigida especialment a l'estudi dels cetacis a la Mediterrània amb qui l'Ajuntament d'Eivissa hi col·labora.

La visita d'aquest matí ha estat centrada a conèixer de primera mà el projecte d'investigació 'Els nostres dofins', en el que treballen així com les gravacions de l'hidròfon instal·lat a prop de la costa de la ciutat.

El regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Eivissa, Jordi Salewski, ha dit que 'amb aquesta visita he pogut també conèixer als joves investigadors que aquests dies estan duent a terme el projecte i d'aquí a uns mesos tindrem informació per veure l'impacte de la navegació en els dofins i a partir d'aquí poder elaborar projectes per millorar els sistemes de navegació marítima'.

L'objectiu general de l'estudi és identificar l'impacte del soroll a Eivissa i la seva correlació amb la presència de cetacis, principalment del dofí mular, Tursiops Truncatus.

El projecte inclou el seguiment acústic per a monitorar i avaluar la correlació entre la presència d'aquesta espècie i la contaminació pel renou associat a la navegació.

Wpp