Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalDurant el cap de setmana la Policia Local ha aixecat un total de 33 actes per infringir les restriccions de mobilitat en horari nocturn (entre les 23.00 i les 06.00 h) 10 aquestes actes van ser aixecades durant la matinada del dissabte i 13 en la matinada del diumenge al dilluns. La resta, 10 actes, van ser interposades el divendres passat.

L'Estat d'Alarma declarat pel Govern central mitjançant l'RD 926/2020 i la seua pròrroga pel RD 956/2020 dequeia aquest dissabte 9 a les 00.00. No obstant això, el govern autonòmic mantenia la mesura mitjançant l'aprovació en Consell de Govern del dia 05-05-21, aquesta mesura ha estat ratificada pel Tribunal Superior de Justícia de les Balears mitjançant acte del dia 07/05/2021.

A més s’han interposat 14 sancions per no utilitzar la mascareta i 4 per altres incompliments.

Precisament el passat divendres, a les 12.30 hores, la Policia Local d’Eivissa va procedir a la detenció d'una dona de 36 anys per un delicte de desobediència i resistència. La dona anava parlant amb el mòbil sense la màscara posada per la via pública, motiu pel qual els agents actuants van procedir a cridar-li l'atenció. La detinguda va respondre sense posar-se la mascareta. Els agents la van requerir en diverses ocasions perquè es posés la màscara i s'identificara, ja que anaven a proposar-la per a sanció, però aquesta persona prosseguia la seva marxa sense detenir-se. Els agents tornen a reclamar a aquesta persona i finalment la dona respon agredint a l’agent motiu pel qual es va procedir a la seva detenció.

Delictes contra la seguretat viària

Durant el cap de setmana s'imputen a 2 conductors dos delictes contra la seguretat del trànsit, per circular presentant símptomes evidents de trobar-se sota la influència de begudes alcohòliques, amb unes taxes superiors al legalment establert. Pel que fa a les taxes, el primer va donar taxes d’1,10 mg/l i d’1,13 mg/l respectivament, i el segon taxes d’0,91 mg/l i 0,93 mg/l respectivament.

Aquest cap de setmana també s’ha produït una intervenció de la Policia Local d’Eivissa en una botellada al passeig de ses Figueretes, en la que s’ha denunciat a un grup de 6 persones que es trobaven bevent alcohol en la via pública. En total per consum d'alcohol en la via pública la Policia Local d’Eivissa ha interposat 14 denúncies durant aquest cap de setmana.

Wpp