Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d'Eivissa interposa 29 actes per incompliment de les mesures sanitàries i deté un home per resistència a l'autoritat.

La Policia Local d'Eivissa ha interposat un total de 29 actes per incompliment de les mesures sanitàries des de les 6.00 hores del dia 1 al 3 d'abril. També ha detingut a un home per no voler identificar-se i resistència a l'autoritat en el moment de la detenció.

El succés s'ha produït a les 02.00 hores d'aquesta matinada en el moment en què la Policia Local, avisada pels veïns, es trasllada a un pis de l'avinguda Vuit d'Agost.
Segons el veïnat, la festa s'estava produint des de primera hora de la tarda i a les 02.00 hores, després de no suportar més la música i els renous, truquen a la Policia Local per denunciar-ho. En arribar la patrulla de la Policia Local, un dels participants en la festa s'ha negat a identificar-se i s'ha posat agressiu amb els agents, motiu pel qual s'ha procedit a la seva detenció. Al pis hi havia 4 persones que no eren convivents pel que estaven incomplint la normativa Covid. El detingut és un home de trenta-vuit anys. Un dels agents ha hagut de ser atès per les lesions lleus que li ha ocasionat el detingut. Als participants en la festa se li han interposat 4 actes per no respectar la prohibició de reunió amb no convivents.

La Policia Local d'Eivissa ha interposat també 1 acta a un establiment per servir a clients a l'interior, 4 actes per no respectar la prohibició de no reunir-se amb no convivents,11 actes per vulnerar l'horari de mobilitat nocturna, 2 per fumar sense respectar la distància de 2 metres i 7 actes per no fer ús de la mascareta.

Positiu en alcohol i drogues

La Policia Local també ha detingut a un conductor que ha donat positiu en alcohol i drogues. Els fets han tingut lloc cap a les 00.30 hores a l'avinguda de Pere Matutes Noguera quan una patrulla del Cos Nacional de Policia ha parat a un vehicle que circulada en apreciar signes d'intoxicació.

Els agents han sol·licitat la presència de la patrulla d'atestats de la Policia Local i en practicar les proves d'alcohol i drogues, ambdues han donat positiu. La Policia Local ha procedit a fer les diligències penals i se l'imputa un delicte contra la seguretat viària.

Wpp