Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Es GorgLa regidora de Benestar Social de l'Ajuntament d'Eivissa, Carmen Boned, ha explicat en la reunió de la Mesa d'Exclusió Social celebrada aquest matí els avanços en el projecte bàsic del Centre de Baixa Exigència des Gorg.

L'equip tècnic del departament de Benestar Social de l'Ajuntament d'Eivissa està treballant de forma coordinada amb l'empresa redactora del nou equipament, Mipmari Arquitectura i Disseny, per a la redacció del projecte bàsic del Centre de Baixa exigència des Gorg i avui han explicat l'esborrany del projecte bàsic a la Mesa d'exclusió Social.

Un projecte que comptarà amb zones diferenciades per a ús diürn i zona de pernocta, espais exteriors, menjador, banys i zona de consigna i amb capacitat per a unes 60 places, d’emergència quan sigui necessari i de pernocta, a més d’àrees de feina.

La regidora de Benestar Social de l'Ajuntament d'Eivissa, Carmen Boned, ha explicat que 'aquest és un projecte fonamental per l'illa d'Eivissa. Des de fa anys estem impulsant la necessitat de comptar amb aquesta infraestructura i comptem amb el suport de totes les institucions i entitats socials de l'illa. Un projecte que vindrà a donar una cobertura a les persones sense llar i en el que es preveu continuar amb la feina d'inclusió social'.

Aquest equipament constitueix també un important recurs de suport per a totes les entitats que treballen en tasques de suport amb la població sense llar, ja que els permetrà accedir a prestacions bàsiques que poden complementar la intervenció social.

La Mesa d'Exclusió Social està conformada per Càritas, Creu Roja, Fundació Deixalles, Dignitat, Metges del Món, Policia Nacional, agents de participació ciutadana, Consell d'Eivissa i els cinc ajuntaments de l'illa.

Enllaç a:
· Plànols provisionals projecte bàsic es Gorg

Wpp