Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Consell de CapitalitatL'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, ha presidit la reunió del Consell de Capitalitat que ha tingut lloc aquest matí, de forma telemàtica, i a la que hi ha assistit també, la consellera de Presidència, Pilar Costa, el vicepresident del Govern de les Illes Balears, Juan Pedro Yllanes, la tinent d'alcalde Elena López i el tinent d'alcalde, Aitor Morrás, i el conseller d'Infraestructures del Consell d'Eivissa, Mariano Juan.

El Consell de Capitalitat ha acordat dur a terme la rehabilitació del Mercat Vell i sa Peixateria dins de les inversions previstes durant el 2021 amb un pressupost de 3 milions d’euros.

Es tracta d'un projecte que té diferents objectius, per una banda, recuperar edificis històrics protegits, al peu de la murada, molt simbòlics i únics a l'illa i per altra, garantir l'abastiment de producte fresc als residents i fer la zona més atractiva per recuperar residents durant tot l'any.

La rehabilitació del Mercat Vell i sa Peixateria significarà també la creació d'un pol d'atracció turística i així dinamitzar la zona durant tot l'any ajudant a crear un flux de persones i seguir donant passes decidides cap als barris històrics de la ciutat. En definitiva, la remodelació d'aquests dos espais signifiquen intervencions contundents que portin a les persones cap al nucli històric de la ciutat, facilitant el seu abastiment i fomentant el comerç local.

L'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, ha destacat que, amb l'aprovació de la rehabilitació del Mercat Vell i sa Peixateria, les tres administracions s'han compromès a portar endavant aquest projecte tan important per la ciutat. 'Es tracta d'un projecte emblemàtic que suposarà un canvi a la ciutat molt esperat pels vesins i vesines del barri, que està molt avançat, i esperem que de cara al 2021 sigui una realitat', ha afirmat l’alcalde.

L’Ajuntament d’Eivissa revisarà el projecte de rehabilitació d'aquests edificis per tal d'actualitzar-lo.