Desembre 06, 2023

ajuntamentdaltvila

Adreça: Edifici de Sa Colomina (CETIS) situat al C/ Canàries, 35, 3a Planta
Telèfon: 971 39 76 00 Extensió: 24261.
Fax número: 971 39 75 65
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Horari d'atenció al públic: Matins: de dilluns a divendres, de 9.00 a 14.00 h; tardes: amb cites concertades prèviament.


Què és la Casa de la Igualtat?
És un servei públic que depén de la Regidoria d'Igualtat, Joventut, Normalització Lingüística i Cementeris de l'Ajuntament d'Eivissa.
És un espai obert per a tota la ciutadania i agents socials del municipi: associacions, serveis públics, serveis privats, empresariat, etc.

Objectius:
· Donar atenció directa a les persones que vulguin informació vers temes socials, d'ajudes econòmiques, associacionisme, recursos públics i/o privats, formació, activitats de temps lliure, empreneduria, atenció a les persones dependents, etc.
· Promoure i impulsar la participació de les dones a la vida social i cultural, promocionant l'associacionisme en pro a la igualtat entre les persones.
· Lloc de trobada per a realitzar activitats d'oci i fomentar la reflexió i debat encaminat a una millora de la qualitat de vida de tota la ciutadania, així com un espai per recollir les inquietuds i canalitzar suggeriments i propostes.

Serveis que ofereix:
· Punt d'informació sobre recursos de tot tipus que s'ofereixen a l'illa d'Eivissa.
· Assessorament sobre aspectes formatius, de temps lliure, laborals, etc.
Suport per a la creació i manteniment d'associacions que siguin promogudes sobretot per les dones.
· Seu i lloc d'activitas d'associacions que promoguin la igualtat entre dones i homes, o que estiguin formades per dones, per tal de promoure una millora de la seua qualitat de vida I  la seua participació a la comunitat.
· Col.laborar amb les diverses entitats del municipi en l'organització d'activitats que afavoreixin la participació de les dones.
· Assessorament per a la realització de plans d'igualtat a les empreses i altres entitats.
· Promoció del llenguatge inclusiu.
· Dur la promoció, seguiment i l'avaluació del Primer Pla Municipal per a la Conciliació de la Vida Personal, Familiar i Professional de l'Ajuntament de la ciutat d'Eivissa, dirigit al seu personal (àmbit intern) i a la ciutadania del municipi (àmbit extern), per al període 2011-2014.
· Oferim un servei d'atenció directa i personalitzada, també atenem telefònicament i per correu electrònic.