abril 16, 2024

ajuntamentdaltvila

GCPAHE a ParísEl Grup de Ciutats Patrimoni treballa a París la recuperació del turisme francès després de la pandèmia amb reunions a la Unesco i a l'ajuntament parisenc.

El president del Grup i alcalde de Mèrida, Antonio Rodríguez Osuna, va mantenir ahir una trobada amb l'alcaldessa de París, Anne Hidalgo, i amb l'Oficina de Turisme d'Espanya a París, per organitzar accions de promoció del Grup a França en els propers mesos. Rodríguez Osuna va fer entrega del Premi Patrimoni a la directora general de la UNESCO, Audrey Azoulay, a qui va convidar a visitar l'ampliació del Museu Sefardí de Toledo en aquest 2021. El Grup ha sol·licitat a l'alcaldessa de París la seua participació en l'acte de promoció de les Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya previst per abans de l'estiu.

Intensa jornada de treball la que el Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya va dur a terme durant el dia d'ahir a la capital de França. El president del Grup, i alcalde de Mèrida, Antonio Rodríguez Osuna, ha mantingut reunions amb l'alcaldessa de París, Anne Hidalgo, i amb la Consellera de Turisme d'Espanya a París, Tatiana Martínez Ramos, abans de lliurar el Premi Patrimoni a la directora General de la Unesco, Audrey Azoulay.

En la trobada amb la Consellera de Turisme d'Espanya a París, Tatiana Martínez Ramos, el Grup ha defensat la necessitat de reforçar la promoció de les 15 ciutats a França per impulsar la recuperació turística després de la pandèmia: "La col·laboració de l'Ambaixada d'Espanya i l'Oficina de Turisme són fonamentals per potenciar les 15 ciutats del Grup com a destinacions preferents, de qualitat i cultura. Des del Ministeri de Turisme estan convençuts del potencial i desenvolupament de les 15 ciutats i junts treballarem en la seua promoció exterior", ha explicat el president del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya, Antonio Rodríguez Osuna.

Rodríguez Osuna va agrair a Tatiana Martínez Ramos la seua predisposició i treball en benefici de les 15 ciutats del Grup i les gestions perquè els propers esdeveniments vinculats amb l'entitat se celebrin amb èxit. Entre ells, la important acció de promoció que es preveu organitzar abans de l'estiu, entre els mes de maig i juny, si les condicions actuals de la pandèmia ho permeten.

El 2019 van visitar Espanya més d'11 milions de turistes procedents de França, de manera que l'objectiu prioritari és recuperar el flux d'aquest mercat emissor cap a Espanya en l'etapa post COVID19.

Enllaç a:
· Nota de premsa completa