Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Comissió GCPHELa propera Assemblea se celebrarà l'11 de juliol a Baeza.

Dijous 18 de juny de 2020.- El Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya realitzarà un estudi al voltant d'una senyalètica Patrimoni Mundial dels monuments a les 15 ciutats UNESCO, amb la característica d'Accessibilitat, gràcies a la subvenció del Ministeri de Cultura i Esport, per valor de 210.000 euros, segons ha aprovat avui la Comissió Executiva del Grup. Aquest pressupost també inclou el disseny i impressió de mapes turístics amb la mateixa imatge per a les 15 Ciutats Patrimoni Mundial que posin en valor els Valors d'Universal Excepcionalitat i la seua divulgació entre els viatgers culturals i públic en general, així com altres projectes.

A la reunió telemàtica han participat els membres de la Comissió Executiva del Grup, òrgan de direcció de la xarxa, integrat pel president i alcalde d'Eivissa, Rafael Ruiz, pels alcaldes de Mèrida, Antonio Rodríguez Osuna; Salamanca, Carlos García Carbayo; Conca, Darío Dolz, i de Sant Cristóbal de la Llacuna, Luis Yeray Gutiérrez. El president del Grup, Rafael Ruiz, ha anunciat que "hem acordat que l'Assemblea del Grup es celebrarà de forma presencial a Baeza el dia 11 de juliol. L'alcaldessa ja ho tenia tot preparat al març, però no va poder ser per la pandèmia. Per fi ens podrem retrobar tots el dia 11 de juliol a Baeza".

La Comissió Executiva també ha aprovat el llançament d'un nou vídeo de promoció turística dirigit a el mercat nacional, que forma part de la major campanya publicitària del Grup en la seua història. Segons ha explicat el president, Rafael Ruiz, "amb aquest nou vídeo promocional volem donar la benvinguda a totes les persones que vulguin visitar les nostres precioses ciutats. Vam fer un vídeo durant la quarantena on es mostraven els nostres cascs històrics en pausa i ara presentam un nou vídeo promocional per convidar els espanyols a que ens visitin i a que descobreixin el gran tresor patrimonial que són les 15 Ciutats, destinacions properes i segures, on a més els rebrem amb entusiasme i amb totes les garanties perquè puguin gaudir de les seues vacances".
El president ha afegit que "el nou vídeo forma part d'una campanya promocional de les ciutats que serà la més potent que ha fet el Grup en la seua història. Destinarem una inversió de 243.000 euros perquè els nostres visitants coneguin tots els recursos monumentals i naturals que ofereixen les nostres ciutats, així com l'àmplia oferta d'activitats culturals i esdeveniments que es celebraran en els pròxims mesos".

Enllaç a:
· Nota de premsa completa

Vídeo del president de la Comissió Executiva del Grup i alcalde d'Eivissa, Rafael Ruiz