• 1

EstudiantHola! Tornem a ser per aquí... amb moltes incerteses, però amb energia per fer front a les (esperem) darreres setmanes de confinament.
Encara que hi hagi molts aspectes per concretar, el fet de presentar-se un model de desescalada ja suposa un avanç, així que, ara més que mai, hem de ser súper responsables!

Pel que fa a l’educació, el president va dir que no tornarem a les aules fins al setembre, així que haurem de continuar amb la feina des de casa... (no cal tornar a recordar la importància d’intentar salvar el curs aquests dies... ja esteu avisats). Ara bé, a l’anomenada “fase 2” (la qual podria arribar a finals de maig) es permetrà obrir centres educatius per determinats casos: alumnat amb pares que no els poden cuidar per treball (suposem que amb previ justificant -encara està per veure); i de manera voluntària, alumnat de cursos terminals per fer reforç escolar voluntari (4t ESO, 2n Batx i 2n FP).

De moment toca esperar per veure com es farà (si es fa) i quins centres... Nosaltres continuarem oferint-vos el nostre suport!

Avui, com vàrem avançar el darrer dia, parlarem dels itineraris acadèmics per ajudar a l’alumnat dels anomenats “cursos terminals”.

Enllaç a:
· Itineraris acadèmics en pdf