• 1
Can Tomeu - Casa de Colònies

La casa de Can Tomeu, que és un bé d'interès cultural (BIC), està situada al barri de Ca n’Escandell (carrer des Jondal, 47). És una casa típica eivissenca, anomenada originàriament "Casa d'Escandell de Tonio” en plànols de Joan Ballester de 1738, que forma part del Catàleg de Patrimoni del municipi d'Eivissa.

Actualment està adscrita al departament de Joventut de l'Ajuntament d'Eivissa i es destina a realitzar activitats emmarcades dins de l'àmbit de l'educació no formal.
Com a casa de colònies, Can Tomeu pot ser llogada per associacions, clubs, centres educatius o grups d'un altre tipus, sempre que compleixin el principi de no lucre, amb un mínim de 8 persones i que justifiquin un projecte educatiu. Per tant queda exclosa qualsevol tipus d'activitat de caràcter privat.

El Centre de creació jove C19 programa cada trimestre activitats variades dirigides principalment als joves, però que s'estenen als adults i als més petits.

El C19 té com a objectiu principal prestar als joves un espai de trobada on passar-ho bé de forma saludable i desenvolupar les seues capacitats creatives. Per això, es realitzen tallers multidisciplinaris atractius que responen als seus interessos i propostes. El programa “Descobreix el C19” es desenvolupa de dilluns a divendres de 16.30 a 20.30 h i els joves d'entre 13 i 17 anys poden fer repàs, tallers de cuina, jugar al futbolí o a tennis de taula, etc. En la proposta d'activitats s'inclouen disciplines artístiques i formació en idiomes, així com robòtica educativa, dibuix manga, etc.