A partir de l'entrada en vigor de la Llei orgànica 8/2021, de 4 de juny, de protecció integral a la infància i l'adolescència davant de la violència, el personal que treballa en el lleure educatiu està especialment afectat per l'obligació de comunicar qualsevol indici d'una situació de violència exercida sobre una persona menor d'edat, sense perjudici de prestar l'atenció immediata que la víctima precisi, d'acord amb els articles 15 i 16 d'aquesta Llei.
Amb l'objectiu de donar-vos eines per reconèixer aquests indicis i per comunicar aquests casos, la Direcció General d'Infància, Joventut i Famílies i l'IBJOVE han organitzat unes formacions específiques sobre aquesta temàtica.
Aquesta formació dura tres hores i està dirigida bàsicament a responsables d'entitats, personal director i monitor d'activitats, personal docent de les escoles de formació en el lleure infantil i juvenil i altre personal que treballa en l'àmbit del lleure educatiu.
Per apuntar-se a aquestes formacions, heu d'accedir al següent enllaç, en el qual trobareu l'oferta de dates i ubicacions:
L'oferta de dates i localitats concretes apareixen en el formulari un cop emplenades les vostres dades personals i de feina. En els dies anteriors a la formació rebreu un correu electrònic on es concretarà l'adreça on se celebrarà la formació. En el cas de Palma, però, ja us podem avançar que es faran al Velòdrom Illes Balears (antic Palma Arena).
Qualsevol aclariment, podeu contactar amb el Servei de Joventut a:
Servei de Joventut - Direcció General d'Infància, Joventut i Famílies
Conselleria d'Afers Socials i Esports
Tel. 971 17 89 99
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.