• 1
tres unitats didàctiques

El Centre de Creació Jove C-19 de l'Ajuntament d'Eivissa ofereix tres unitats didàctiques per als centres educatius del municipi.

Aquesta oferta educativa, destinada a alumnes de 4t d'ESO i 1r de Batxillerat, està creada per professionals i ajustada als currículums de cadascun dels cursos.
L'objectiu d'aquestes formacions és oferir una fórmula atractiva i diferent als centres educatius per a transmetre els continguts establerts.

C19

El Centre de Creació Jove de l'Ajuntament d'Eivissa (C-19) ha programat per a l'últim trimestre de l'any una àmplia i variada oferta d'activitats de carácter cultural, educatiu i lúdic per a infants i joves.

Totes les activitats començaran el proper 1 d'octubre i s'adaptaran a les condicions sanitàries i d'aforament vigents a cada moment.

Corto y Cambio de Rol

L'Ajuntament d'Eivissa, en col·laboració amb el Xiringuito Teatre i Comunitat, organitza la VIII edició de ‘Corto y Cambio de Rol’, un projecte de teatre social i creació audiovisual amb perspectiva feminista dirigit a joves d’entre 14 i 18 anys dels diferents municipis d’Eivissa.

La inscripció i participació és gratuïta, finançada amb càrrec als crèdits rebuts pel Govern de les Illes Balears, a través de l'Institut Balear de la Dona i pel Ministeri d'Igualtat, Secretaria d'Estat d'Igualtat i Contra la Violència de Gènere.

10 temes de rap

La regidoria de Joventut recorda aquest 12 d’agost, Dia de la Joventut, que des del C19 es realitzen activitats durant tot l’any per donar veu al col·lectiu.

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Eivissa ha presentat aquest 12 d’agost, Dia de la Joventut, 10 temes de rap creats pels alumnes d’un taller del Centre de Creació Jove C19 durant aquest curs. La música, que gira entorn de la comunicació, als rols de gènere i a la creativitat, es pot escoltar al canal de Youtube del centre a través d’aquest enllaç https://youtu.be/qbavMJZ6yHQ.